Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

«Μέχρι τις 25 Μαΐου οι αιτήσεις για απόσπαση σε διευθύνσεις εκπαίδευσης και φορείς του υπουργείου παιδείας»

Του Γιώργου Τρούλη*
Έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στα γραφεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για απόσπαση εκπαιδευτικών στις διευθύνσεις εκπαίδευσης και σε φορείς του υπουργείου παιδείας.

Διαμαρτυρία για το "κλείσιμο" του τμήματος Κοιν. Θεολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επιστολή διαμαρτυρίας αναμένεται να στείλει το Πανεπιστήμιο Αθηνών στο υπουργείο Παιδείας, τις αμέσως επόμενες ημέρες, σύμφωνα με

Διαρροή θεμάτων με μαζικό SMS στις Πανελλαδικές

Διαρροή θεμάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με αποστολή γραπτών μηνυμάτων στο μάθημα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της τεχνολογικής κατεύθυνσης,

Ανώτατες τεχνολογικές.... λαμογιές!!!

(από agrinionet)
Απ’ ότι φαίνεται σε λίγο όλη Ελλάδα θα παρακολουθεί τη «Διαύγεια του ΤΕΙ Μεσολογγίου». Δεν τους έφταναν τα προβλήματα με το κλείσιμο των 3 τμημάτων, διασκεδάζουν φαίνεται με τα μαργαριτάρια των αποφάσεων που αναρτώνται στη Διαύγεια.

Τα λουκέτα αναστατώνουν τα ΤΕΙ

Φουρτούνα, εν μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, ξέσπασε στην ανώτατη εκπαίδευση, μετά την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να κλείσει 24 τμήματα ΤΕΙ και ένα τμήμα πανεπιστημίου.

Εγκαινιάζεται στην Τήνο το «Μουσείο Κώστα Τσόκλη»

Το Σάββατο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, 
Κάρολο Παπούλια
Εγκαινιάζεται στην Τήνο το «Μουσείο Κώστα Τσόκλη»

Με Αρχαία και Φυσική κατεύθυνσης συνεχίζονται οι Πανελλήνιες

Στα Αρχαία Ελληνικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης και τη Φυσική Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των φετινών Πανελληνίων.