Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

Αντιγράφοντας την πραγµατικότητα

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΑ 
 Οι αντιγραφές και τα σκονάκια έχουν την ίδια ηλικία µε τις εξετάσεις. Στις τελευταίες Πανελλαδικές Εξετάσεις αποκαλύφθηκε, εκτός των άλλων, και περίπτωση «hi tech αντιγραφής». Υποψήφιος συνελήφθη καθώς έπαιρνε τα θέµατα µέσω κινητού τηλεφώνου την ώρα που βρισκόταν στην τουαλέτα του εξεταστικού κέντρου στο οποίο διαγωνιζόταν.

Όχι στην αναστολή των εισακτέων στα ΤΕΙ

Οι πρόεδροι απαιτούν από την πολιτική ηγεσία να ξεκινήσει το θεσμικό διάλογο με τους εκπροσώπους των ΤΕΙ από μηδενική βάση για ένα ανασχεδιασμό στη βάση της ενιαίας Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου: "Εγώ έστειλα το sms"

Ισχυρίζεται ότι εστάλη μόνο ένα μήνυμα για να το δει ο μαθητής μετά το πέρας της εξέτασης.Δηλώνει πως το φροντιστήριο δεν έχει καν 400 μαθητές. Ακαριαία αντίδραση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πριν από 2 ημέρες το περιστατικό