Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Πανελλήνιες: Πτώση των βάσεων, μείωση αριστούχων

«Σφαγή» στους υποψήφιους της Θετικής κατεύθυνσης (βιολογία, μαθηματικά, φυσική), μείωση των αριστούχων και γενική πτώση των βάσεων σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας...

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ: Μεταπολίτευση στην Τουρκία

Του Στέφανου Κωνσταντινίδη*
Φωτογραφία
Η νίκη των ισλαμιστών του Ερντογάν στις εκλογές της περασμένης Κυριακής σήμανε οριστικά το τέλος της πολιτικής ηγεμονίας του κεμαλισμού. Το ισλαμικό Κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης-ΑΚΡ κερδίζει τις εκλογές για τρίτη συνέχεια φορά, με ένα ποσοστό σχεδόν 50%, διπλάσιο αυτού του κεμαλικού ...

Δόθηκαν, επιτέλους, οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Αφού έπαιξε με τα νεύρα των υποψηφίων το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τη βαθμολογία των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων του Γενικού Λυκείου και των ΕΠΑΛ λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι.

Οι βάσεις τραβούν την... κατηφόρα

 Πέφτουν οι περιζήτητες σχολές δείχνουν τα βαθμολογικά στοιχεία που ανακοινώνει  το υπουργείο Παιδείας
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ, Πληροφορική και τμήματα πρώτης ζήτησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη