Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Συκοφαντίες σχετικά με την εκτύπωση του μαθητικού DVD

Συκοφαντίες σχετικά με την εκτύπωση του μαθητικού DVD
"Άθλιο και συκοφαντικό ψέμα" χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο τη διακινούμενη φήμη στο διαδίκτυο ότι τα DVD με το σχολικό υλικό που μοιράστηκαν στους μαθητές, ήταν παραγωγή εταιρίας του συζύγου της Αννας Διαμαντοπούλου.

ΕΝΕΡΓΩΣ: Αντιπολίτευση κατώτερη των συνθηκών

Φωτογραφία Του Κώστα Γουλιάμου*
«Να γεμίσουμε τη λύπη από εκείνο που μας λείπει»
Οδυσσέας Ελύτης
Πολλές από τις παθογένειες που (καθ)ορίζουν τα καθημερινά μας ζητήματα -συμπεριλαμβανομένης και της τραγωδίας στο Μαρί- έχουν βαθύτερα, συστημικά χαρακτηριστικά που εκτείνονται σε όλο το φάσμα της δημόσιας πολιτικής στην Κύπρο.

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ :Πολιτική αστάθεια στα Βαλκάνια

Του Στέφανου Κωνσταντινίδη*
Φωτογραφία
Από την εποχή της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας με ευθύνη της Δύσης και ιδιαίτερα της Γερμανίας, η οποία πρώτη έσπευσε να αναγνωρίσει και να στηρίξει πολιτικά την Κροατία και τη

Όχι κατάληψη στα ΑΕΙ. Κατάληψη στη χώρα…

Ο απρόσωπος χώρος, όπου βρίσκονται οι σχολές και τα τμήματα της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, είναι αχανής και άχαρος. Μόνο το πηγαινέλα των χιλιάδων φοιτητών του δίδει χρώμα, ζωή και ενδιαφέρον. Συνειδητοποίησα πόσο άχαρα είναι αυτά τα ογκώδη κτίρια, ένα απ΄τα τελευταία απομεσήμερα που, για τις ανάγκες της δουλειάς, βρέθηκα εκεί. Στο χώρο που άλλες φορές έσφυζε από ζωή.