Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011

Στης παρανομίας τα θρανία...

Tου Πασχου Μανδραβελη
Πολύ λογικά ενήργησε ένας από τους ληστές με τα καλάσνικοφ να κρυφτεί επί μέρες σε σχολείο που βρισκόταν υπό κατάληψη. Πού θα έβρισκε πιο ασφαλές μέρος; Αν και αλβανικής καταγωγής, ο κατηγορούμενος γνώριζε καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Βραβεύτηκε στη Φρανκφούρτη ο λογοτέχνης Κ. Χατζηαντωνίου

 
Με το βραβείο λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τιμήθηκε σήμερα στην Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης, ο Έλληνας συγγραφέας Κώστας Χατζηαντωνίου, για το βιβλίο του

Αναστέλλει την έναρξη μαθημάτων το ΤΕΙ Αθήνας

Κανένα ίδρυμα δεν μπορεί να πάρει απόφαση για αναστολή λειτουργίας λέει η Άννα Διαμαντοπούλου
 
Το συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας αποφάσισε ομόφωνα την εβδομαδιαία αναστολή της έναρξης των μαθημάτων που ξεκινούν

ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ "ΛΑΘΟΣ" ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ

Επιπλέον 41 θέσεις δίδονται στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, για τους υποψήφιους που δεν είχαν οριστικοποιήσει, από λάθος, τα μηχανογραφικά τους δελτία, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα,

Να ζει το «Πολυτεχνείο»...

Του Μίμη Σουλιώτη
Γιατί γίνεται προσπάθεια απαξίωσης της μεταπολιτευτικής διαδρομής μας
Με εντυπωσίασε η πρόσφατη αναφορά του Στέλιου Ράμφου στην τηλεοπτική εκπομπή «Στα άκρα»: η «Γενιά του Πολυτεχνείου» είναι αγράμματη, γι' αυτό και έκαμε τους σημερινούς Ελληνες αγράμματους, υποστήριξε ο κ. Ράμφος με τόσην έμφαση ώστε αποκλείω να υπονοούσε την κατάργηση του πολυτονικού αποκλειστικά και μόνον.