Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Μεταγραφές Φοιτητών

Μετά την απάντηση της κας. Χριστοφιλοπούλου κατά τη συζήτηση στη Βουλή της Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε στο Υπουργείο Παιδείας ο Θανάσης Οικονόμου, σχετικά με το θέμα των μεταγραφών φοιτητών, το Υπουργείο προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ Wiesbaden

Περισσότερες εκδηλώσεις στη Γερμανία: POLYTROPON

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Περισσότερες εκδηλώσεις στη Γερμανία: POLYTROPON

«Αντίδοτο» στη μυωπία το παιχνίδι εκτός σπιτιού

Επιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα

Κάθε ώρα την εβδομάδα που περνούν τα παιδιά παίζοντας έξω από το σπίτι τους, ελαττώνει τις πιθανότητές τους να αναπτύξουν μυωπία κατά 2%, αναφέρουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΟΣ: Παράδειγμα προς μίμηση

Του Χαράλαμπου Γαλιάνδρα-Αρτινού
Τιμητική διάκριση στον ποιητή και ευεργέτη από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών
Η Ελλάδα και οι Έλληνες, η Παιδεία και ο Πολιτισμός οφείλουν πολλά στους Ηπειρώτες ευεργέτες οι οποίο εκ φιλοπατρίας και αγάπης προς τους συμπατριώτες τους ορμώμενοι διέθεσαν στο σύνολό της ή σημαντικό μέρος της περιουσίας των για την ανάσταση της Νέας Ελλάδας και τη συγκρότησή της σε σύγχρονο κράτος.