Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Σκέψεις μέσα στην “κρίση”

Του Γιώργου Τρούλη*
Το ερώτημα που ακούγεται τελευταία στις συζητήσεις, εκτός από το κούρεμα του χρέους, είναι τι κερδίσαμε τελικά με την απεργιακή κινητοποίηση της 19ης και 20ης Οκτωβρίου;

Αντιπαράθεση για τα «μαύρα περιβραχιόνια» στις μαθητικές παρελάσεις


Μεταξύ του υπουργείου Παιδείας και των εκπαιδευτικών
Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου, χρησιμοποιείται ως αφορμή για να εξελιχθεί νέα αντιπαράθεση υπουργείου Παιδείας και

Να καταργηθούν οι παρελάσεις ζητά ο Συνασπισμός

«Αναχρονιστικός ο θεσμός»
Αναχρονιστικές χαρακτηρίζει τις παρελάσεις η νεολαία του Συνασπισμού και δυο ημέρες πριν από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ζητά την κατάργησή της.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΣ

Στις 25-10-2011 στο Προξενείο της Στουτγάρδης συγκεντρώθηκαν μαθητές του μοναδικού Γυμνασίου της πόλης μας και του ελληνικού Λυκείου,για να διαδηλώσουν και να εκφράσουν ενεργά την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας,το

Θεσσαλονίκη: Ο γύρος του κόσμου σε 150 ταινίες

Από τις 4 έως τις 13 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί φέτος το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με ταινίες από όλο τον κόσμο και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις.