Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

«Η εισβολή στο άσυλο, προετοιμασία για γύψο»


«Η ακαδημαϊκή κοινότητα στάθηκε στο ύψος της», δήλωσε ο πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μυλόπουλος, που παρενέβη κατά την εισβολή της αστυνομίας και νεαρών αντιεξουσιαστών στο χώρο του ασύλου, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη

Διάνοιες στη ρομποτική έλληνες μαθητές

nanot

Στο Αμπού Ντάμπι βρίσκονται οι Reforestation Roboteam, Έλληνες έφηβοι εφευρέτες που κέρδισαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής για τη δημιουργία ρομπότ αναδάσωσης και ο «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» για να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

Οι βυζαντινοί οικισμοί της μακεδονικής γης σε ένα βιβλίο

Σ' ένα αρχαιολογικό "ταξίδι" στους βυζαντινούς οικισμούς της μακεδονικής γης, από τον 4ο έως τον 15ο αιώνα, συμπαρασύρει τον αναγνώστη του βιβλίου της, με τίτλο "Οι βυζαντινοί οικισμοί στη Μακεδονία μέσα από τα αρχαιολογικά δεδομένα (4ος-15ος αιώνας)", η αρχαιολόγος Φλώρα Καραγιάννη.

SOS για τις λειτουργικές δαπάνες των ΑΕΙ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ
SOS για τις λειτουργικές δαπάνες των ΑΕΙ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής λειτουργίας ιδρυμάτων αφήνουν οι πανεπιστημιακοί
Αύξηση της χρηματοδότησης προκειμένου να καλύψουν τις λειτουργικές δαπάνες των ΑΕΙ ζήτησαν οι πρυτάνεις χτες από τον νέο αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, στην πρώτη συνάντηση που είχαν μαζί του.