Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Δεν θέλουν τις εστίες τα ΑΕΙ

Το πρωτοσέλιδο του «Εθνους» στις 21 Νοεμβρίου για τις εστίες

Αρνούνται να αναλάβουν τις αρμοδιότητες και την ευθύνη για τις φοιτητικές εστίες που είχε μέχρι τώρα το καταργούμενο Εθνικό Ιδρυμα Νεότητας (ΕΙΝ) οι πρυτανικές αρχές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Παρουσίαση Βιβλίου: "Το σχολείο είναι γυρισμένο ανάποδα"

Παρουσίαση Βιβλίου: "Το σχολείο είναι γυρισμένο ανάποδα", του Τάσου Χατζηαναστασίου από τις Εναλλακτικές Εκδόσεις

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011 στις 19:30 σας περιμένουμε όλες και όλους στην παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Χατζηαναστασίου, «Το σχολείο είναι γυρισμένο ανάποδα» με θέμα την γλωσσική διδασκαλία στην Τεχνική Επαγγελματική

Ο νέος Ελληνικός Διαφωτισµός

 Από το κράτος τής δουλείας που καταπλάκωνε τη χώρα επί 400 χρόνια κατόρθωσε η Ελλάδα να απαλλαγεί το 1821 µε τον ένοπλο αγώνα των Ελλήνων µετά τον φωτισµό τους από µερικούς εµπνευσµένους διανοούµενους εντός και εκτός Ελλάδος.