Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

Εκτός εφεδρείας και οι διοικητικοί ΑΕΙ - ΤΕΙ

Εκτός εφεδρείας και οι διοικητικοί ΑΕΙ - ΤΕΙ

Την εξαίρεση των διοικητικών υπαλλήλων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από το μέτρο της εφεδρείας προτίθεται να ζητήσει ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε σήμερα κατά την πρώτη ενημέρωση που είχε προς τους εκπαιδευτικούς συντάκτες.

Μειώνονται οι θέσεις στις στρατιωτικές σχολές

Μειώνονται οι θέσεις στις στρατιωτικές σχολές
Μπροστά σε ακόμη μία μείωση στις θέσεις που προσφέρουν οι στρατιωτικές σχολές θα βρεθούν φέτος οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για τις συγκεκριμένες σπουδές.

Ημερίδα για την αξιολόγηση στο ΤΕΙ Ηπείρου

Πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Ηπείρου, στα Ιωάννινα, Ημερίδα με θέμα: «ΤΕΙ Ηπείρου – Βήματα Αξιολόγησης - Υλοποίηση του έργου ΜΟ.ΔΙ.Π. ΤΕΙ Ηπείρου σε εξέλιξη».Σκοπός της ημερίδας, η οποία

Συνεργασία του Πανεπιστημίου με το Harvard

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με άλλα εκπαιδευτικά Ιδρύματα και φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού,