Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο από την απονομή βαθμού σε σχολικούς συμβούλους

 ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Αυτό θα πει «ελληνικό δαιμόνιο». Όποιον και να αφορά, όσους και να αφορά, τη στιγμή που περικόπτονται μισθοί, συντάξεις, επιδόματα και χιλιάδες οικογένειες συσσωρεύονται στα συσσίτια, η συγκεκριμένη τροπολογία θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί πριν καν κατατεθεί… Στις «Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 – 2015», κρύβονται πολλές… εκπλήξεις. Οι περισσότερες ασφαλώς αφορούν τους Έλληνες πολίτες, τους νομοταγείς φορολογούμενους, οι οποίοι θα κληθούν για μία ακόμη φορά να πληρώσουν όσα αρνούνται πεισματικά να πληρώσουν οι φοροδιαφεύγοντες.

Σε τροπολογία επί του μεσοπρόθεσμου, την οποία συνυπογράφουν ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, απονέμεται στους σχολικούς συμβούλους ο Α’ βαθμός, για το χρόνο άσκησης της θητείας τους, εφόσον κατά την επιλογή και τοποθέτησή τους δεν διαθέτουν το βαθμό αυτό.


Με την τροπολογία αυτή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ειδική έκθεση, προκαλείται πρόσθετη δαπάνη 1.500.000 ευρώ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ετησίως.


Δε χρειάζεται να μαντέψετε ποιος θα το πληρώσει και αυτό… Εμείς…


neosteki

Δεν υπάρχουν σχόλια: