Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Χρονιά ανατροπών το 2012 για δασκάλους - καθηγητές

Χρονιά ανατροπών το 2012 για δασκάλους - καθηγητές
Ανατροπές στο εργασιακό τους καθεστώς φοβούνται για το 2012 δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και καθηγητές, ενώ σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες υποψήφιοι εκπαιδευτικοί που ήλπιζαν στη διενέργεια διαγωνισμού ΑΣΕΠ εντός του έτους.

Το «ΕΘΝΟΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ» αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας για όλα τα εργασιακά ζητήματα, όπως τις αποσπάσεις, τους διορισμούς, τις αλλαγές στα μισθολογικά κλιμάκια και τις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων.
Η αρμόδια υπουργός, Αννα Διαμαντοπούλου, έχει ήδη ανακοινώσει ότι φέτος θα γίνει διαγωνισμός ΑΣΕΠ μόνο για εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, ενώ δήλωσε αδυναμία να προσδιορίσει τον αριθμό των διορισμών για το ερχόμενο σχολικό έτος.
Εντός των ημερών, θα γίνουν διορθώσεις στο σύστημα μοριοδότησης των αποσπάσεων, προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσλειτουργίες που παρατηρήθηκαν κατά την πρώτη εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων.
Επίσης, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στις αστυνομικές σχολές, θα βρουν στο σημερινό τεύχος όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τις σπουδές, τον τρόπο εισαγωγής αλλά και τις πιθανότητες επιτυχίας που έχουν ανά τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: