Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Για όλα φταίνε οι άλλοι...

Άνω κάτω έχει γίνει το επικοινωνιακό επιτελείο της Άννας Διαμαντοπούλου καθώς η τελευταία επιρρίπτει σε όλους ευθύνες για την απώλεια προβαδίσματος στην κούρσα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ - εκτός φυσικά του ίδιου της του εαυτού.
Πρόσφατα επήλθαν αλλαγές στην... ομάδα της κας. Διαμαντοπούλου με δική της πρωτοβουλία καθώς εκτιμά πως έχει μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις.
Παρά ταύτα, οι εισηγήσεις των συνεργατών της που αντικαταστάθηκαν ήταν να βγει πιο δυναμικά στο θέμα της απόδοσης ευθυνών στο μείζον θέμα των βιβλίων που ακόμα δεν έχουν πάει στα σχολεία, κάτι που η ίδια με προσωπική της πρωτοβουλία δεν έπραξε καθώς και να αναλάβει δράση πρώτη κατά του Γιώργου Παπανδρέου, κάτι που επίσης δεν τόλμησε.
Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρονται αρνητικά στο ρόλο που ο σύζυγος της υπουργού παίζει, καθώς καθημερινά βρίσκεται στο υπουργείο Παιδείας και έχει αναλάβει το επικοινωνιακό "μανατζάρισμα" αλλά και επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες της Παιδείας.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: