Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Η ώρα της κρίσης για τη «δασκάλα του έρωτα»

 Μέχρι στιγμής, υπάρχει μόνο η περίπτωση του 15χρονου
 Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κριθεί το υπηρεσιακό μέλλον της 22χρονης δασκάλας από την Κρήτη, που κατηγορείται για
αποπλάνηση ανηλίκων. Η δικογραφία της υπόθεσης έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρωθεί και έχει αποσταλεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον αρμόδιο εισαγγελέα Χανίων.
Η δικογραφία αναμένεται να κοινοποιηθεί από μεθαύριο και στα στελέχη του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου και αυτά να δουν με τη σειρά τους πώς θα χειριστούν το θέμα της 22χρονης.
Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, υπάρχει μόνο η περίπτωση του 15χρονου μαθητή γυμνασίου της πόλης των Χανίων.

Η νεαρή δασκάλα έχει πει στους δικούς της πως υπήρξε αίσθημα με τον ανήλικο, τον οποίο είχε γνωρίσει το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Το «μπλέξιμό» της ξεκίνησε, όταν μητέρα, που υποψιάστηκε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει, έστειλε email στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στους καρπούς των ερευνών της Δίωξης συγκαταλέγονται η ομολογία του 15χρονου μαθητή ότι αποπλανήθηκε, σκανδαλιάρικοι ηλεκτρονικοί διάλογοι του συγκεκριμένου μαθητή με τη δασκάλα και πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της 22χρονης με διάφορα άτομα, που ψάχνουν να βρουν ποια είναι.
  Εάν τα άτομα αυτά είναι ενήλικα, τότε οι φωτογραφίες αποτελούν ενθύμιο για την κοπέλα και όχι πειστήριο για τη Δίωξη. Αν, όμως, τα άτομα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες είναι ανήλικα, τότε η θέση της 22χρονης γίνεται πιο δύσκολη. Σε κάθε περίπτωση, οι απαντήσεις κρύβονται στη δικογραφία. Από το περιεχόμενό της θα κριθεί τόσο το ποινικό, όσο και το υπηρεσιακό σκέλος της υπόθεσης.
 

Εφημερίδα Νέα Κρήτη
flashnews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: