Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τιμά τους Τρεις Ιεράρχες

Εορταστική εκδήλωση για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα.Η εκδήλωση θα ανοίξει με
μουσικό πρόγραμμα που θα ερμηνεύσουν η Δανάη Σούλη στο πιάνο και ο Κλεόδωρος Αγόρας στο βιολί. Θα ακολουθήσει χαιρετισμός από τον πρύτανη Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και στη συνέχεια ο αντιπρύτανης, Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, Γιώργος Καψάλης θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας, με θέμα: «Η εποχή των Τριών Ιεραρχών και οι παιδαγωγικές αρχές στο έργο τους». Τέλος, οι πρυτανικές αρχές θα τιμήσουν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που αφυπηρέτησαν κατά το περασμένο έτος. Στο φουαγιέ της Αίθουσας Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς» θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας από τη συλλογή του Κώστα Μπαλάφα που δώρισε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Για όσους επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση, το πανεπιστημιακό λεωφορείο με αφετηρία την Περιφέρεια θα αναχωρήσει στις 18.15 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: