Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Σήμερα 15 Ιανουαρίου και ώρα 11π.μ ο Σ. Ε. Α. Ανατολής Ιωαννίνων  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Παράλληλα πραγματοποίησε και αιμοδοσία. 
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας χαιρέτησαν ο περιφερειάρχης της περιφέρειας Ηπείρου κύριος Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιδήμαρχος κ.
Δημήτριος Θεμέλης ως εκπρόσωπος του Δήμου Ιωαννιτών.  Στη συνέχεια χαιρέτησε την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Σ. Ε. Α. Ανατολής κ. Γεώργιος Μανουσαρίδης. Ο κ. Μανουσαρίδης αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου για την χρονιά που πέρασε λέγοντας χαρακτηριστικά  ότι ο Σύλλογος είχε 30% αύξηση σε αιμοδότες από την προηγούμενη χρονιά.  

 Μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τους  ιερείς της ενορίας Ανατολής  ενώ η αιμοδοσία συνεχιζόταν.  Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένοι οι βουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων . όμως με επιστολές των  ανέφεραν τους λόγους της απουσίας ένεκα άλλων ανειλημμένων  υποχρεώσεων.
Την εκδήλωση κάλυψαν τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και την φωτογραφική κάλυψη  ο πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κουτσελιού Δρόσος Ξενοφών

Δεν υπάρχουν σχόλια: