Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Ματαίωση των εκλογών επιδιώκουν οι Σύλλογοι του Πανεπιστημίου

 Kοινή γραμμή πλεύσης κατά της εφαρμογής του Νόμου 4009/6-9-2011 χαράσσουν τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων: ΔΕΠ, Διοικητικού Προσωπικού, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ-1 και ΕΕΔΙΠ-2 του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που συναντήθηκαν την περασμένη Δευτέρα. Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση, «όλοι οι εκπρόσωποι μετέφεραν τη σταθερή και αταλάντευτη αντίθεση των Συλλόγων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στον Νόμο καθώς και το σταθερό προσανατολισμό τους στην ανάπτυξη της κοινής δράσης προκειμένου να μην εφαρμοστεί στη πράξη. Στην κατεύθυνση αυτή, εκτιμήθηκε ότι η ματαίωση των εκλογών για την ανάδειξη του «Συμβουλίου του Ιδρύματος», οι οποίες αποτελούν καθοριστικό βήμα στην προσπάθεια εφαρμογής του νόμου, αποτελεί άμεσο στόχο της συντονισμένης δράσης των Συλλόγων». Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε:
 • όλοι οι Σύλλογοι να ολοκληρώσουν τις συλλογικές τους διαδικασίες την τρέχουσα εβδομάδα και να επαναληφθεί η συνάντηση των συλλόγων εργαζομένων και φοιτητών στις αρχές της επόμενης
 • να οργανωθούν κοινές προσπάθειες ενημέρωσης των μελών ΔΕΠ, των εργαζομένων και των φοιτητών σχετικά με το νόμο 4009/6-9-2011
• οι Σύλλογοι των εργαζομένων και όλες οι συλλογικότητες του Πανεπιστημίου, να συντονίσουν τη δράση τους με τους Συλλόγους των Φοιτητών για την μη εφαρμογή του νόμου.


ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: