Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Άρση αδιεξόδου στη χρηματοδότηση των ΑΕΙ

Σε άρση του αδιεξόδου της χρηματοδότησης των πανεπιστημίων για το 2012 οδήγησαν οι αμοιβαίες υποχωρήσεις που έκαναν η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και οι πρυτάνεις. Στη σημερινή 3ωρη συνάντησή τους με τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, οι πρυτάνεις δεσμεύτηκαν ότι θα διευκολύνουν τις διαδικασίες για την άμεση εκλογή των συμβουλίων διοίκησης. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Αρβανιτόπουλος δήλωσε ότι έως ότου ολοκληρωθούν οι εκλογικές διαδικασίες η χρηματοδότηση των ιδρυμάτων θα γίνεται με δωδεκατημόρια του προϋπολογισμού του 2011.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το νέο νόμο θα έπρεπε μέχρι τις 15 Ιανουαρίου να έχουν πραγματοποιηθεί οι εκλογές των ιδρυμάτων προκειμένου να χρηματοδοτηθούν

Δεν υπάρχουν σχόλια: