Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Αέρας κοπανιστός το πρόγραμμα σίτισης μαθητών

Δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για το πρόγραμμα σίτισης, ενώ καθορίζονται ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες, σημειώνει η υφυπουργός Παιδείας
Δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για το πρόγραμμα σίτισης, ενώ καθορίζονται ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες, σημειώνει η υφυπουργός Παιδείας
 «Στον αέρα» παραμένει το πρόγραμμα σίτισης των μαθητών που είχε εξαγγείλει το υπουργείο Παιδείας, καθώς η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου παραδέχθηκε ότι δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για την υλοποίησή του.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως δεν υπάρχει η σχετική ενημέρωση και σε πολλά σχολεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα προσπαθούν να δώσουν τη λύση οι σύλλογοι γονέων, ιδιωτικές επιχειρήσεις καθώς και καθηγητές και δάσκαλοι.
Ο ίδιος ενημέρωσε μάλιστα ότι υπάρχει πρόταση από ιδιωτικό φορέα να παρέχει τροφή και ένδυση σε παιδιά ορισμένων σχολείων της περιοχής, αλλά και γι’ αυτό το εγχείρημα δεν έχει κινητοποιηθεί το υπουργείο.
Για αναξιοπιστία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας έκανε λόγο και ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε πως θα φέρει το θέμα στη Βουλή.
City Press Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια: