Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Διαμαντοπούλου: Απαράδεκτα όσα συνέβησαν στην παρέλαση ΒΙΝΤΕΟ

Διαμαντοπούλου: Απαράδεκτα όσα συνέβησαν στην παρέλαση
ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑ
Απαράδεκτα χαρακτήρισε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου τα όσα συνέβησαν στα Ιωάννινα κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την 99η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης.

«Το χθεσινό φαινόμενο είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι λύπησε βαθιά όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Προσέβαλε μια εθνική ημέρα, το συμβολισμό μιας πόλης και προσέβαλε περισσότερο αυτούς που το έκαναν και όχι αυτούς στους οποίους απευθυνόταν», είπε η κυρία Διαμαντοπούλου και πρόσθεσε:
«Ας αφήσουμε μακριά τα νέα παιδιά από όλες τις πολώσεις και τις συγκρούσεις, που έχουν πολλών ειδών χαρακτηριστικά. Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που πραγματικά οργίζονται και θυμώνουν περισσότερο από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Οι νέοι άνθρωποι, όμως, είναι αυτοί που εκφράζουν και το ήθος της Ελλάδας».
Η υπουργός ανακοίνωσε ότι έχει δοθεί εντολή στους διευθυντές και έχει, ήδη, ξεκινήσει έρευνα, για το πώς έγιναν αυτά τα επεισόδια ώστε να καταλογιστούν ευθύνες όπου υπάρχουν, σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: