Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΚΡΟΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μια μέρα πριν τις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του εσωτερικού συμβουλίου διοίκησης, το πρυτανικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ζητάει με σημερινή του απόφαση την αναβολή της διαδικασίας:«Εκτιμώντας τη γενικότερη κατάσταση στη χώρα και στο Πανεπιστήμιο, προτείνει προς την Οργανωτική Επιτροπή για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου του Ιδρύματος τη μετάθεση των εκλογών σε εύθετο χρόνο, όπως έχει ήδη συμβεί και σε άλλα Ιδρύματα της χώρας, ώστε να εκτονωθεί το κλίμα έντασης και να μην οδηγηθεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Απευθυνόμενοι προς όλους, κάνουμε έκκληση για αυτοσυγκράτηση και σύνεση, ώστε το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων να μην πληγεί από τις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε» αναφέρει επακριβώς η απόφαση του συμβουλίου. Το κλίμα στο πανεπιστήμιο είναι τεταμένο, καθώς σήμερα το πρωί προκλήθηκε και μικροεπεισόδιο μεταξύ του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής κ. Γιάννη Γεροθανάση με καθηγητές, στο χώρο όπου θα γίνουν οι εκλογές. Το επεισόδιο έληξε με παρέμβαση του πρύτανη Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και τον κ. Γεροθανάση να τονίζει ότι «οι εκλογές θα γίνουν».

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: