Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Συνάντηση Γ. Μπαμπινιώτη με πρυτάνεις

Προσπάθεια του υπουργού Παιδείας για να ηρεμήσουν τα πανεπιστήμια
Συνάντηση Γ. Μπαμπινιώτη με πρυτάνεις
Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Κώστας Αρβανιτόπουλος, (κέντρο) και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, (αριστερά) στην 69η Σύνοδο Πρυτάνεων στα Ιωάννινα,
Με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων συναντάται σήμερα, Παρασκευή, ο νέος υπουργός Παιδείας Γ.Μπαμπινιώτης.
Οι πρυτάνεις ζητούν επανεκίνηση του διαλόγου για τις θεσμικές αλλαγές στα ΑΕΙ και ο κ. Μπαμπινιώτης θα επιχειρήσει να βρει μια λύση για να εξομαλυνθεί η κατάσταση στα πανεπιστημιακά ιδρύματα σε σχέση με τον νόμο για τα ΑΕΙ.
Ο κ. Μπαμπινιώτης αναμένεται να ζητήσει τη συμβολή τους για την εφαρμογή του νόμου, καθώς στα πανεπιστήμια έως τώρα δεν έχουν γίνει εκλογές για την ανάδειξη Συμβουλίων Διοίκησης.
Ο νέος υπουργός Παιδείας έχει αφήσει να εννοηθεί, πάντως, ότι είναι ανοιχτός στο διάλογο για βελτιώσεις επί του νομοσχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: