Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Αναβλήθηκαν και πάλι οι εκλογές στο Πανεπιστήμιο

Χωρίς να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής, αναβλήθηκαν και πάλι οι εκλογές για την ανάδειξη των οκτώ καθηγητών-εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Η οργανωτική επιτροπή σε έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε την αναβολή τους εκτιμώντας ότι το γενικότερο κλίμα που έχει διαμορφωθεί δεν επιτρέπει την διεξαγωγή τους. «Τα φαινόμενα στοχευμένης ματαίωσης της εκλογικής διαδικασίας παραμένουν και, ίσως, έχουν ενταθεί όπως προκύπτει από τα πρόσφατα βίαια επεισόδια κατά τη διεξαγωγή της 69ης Συνόδου Πρυτάνεων στα Ιωάννινα. Τα φαινόμενα αυτά δεν επιτρέπουν την ανεμπόδιστη έκφραση μέσω της ψήφου σε κάλπη», εκτιμάται στην απόφαση της Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: