Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Αναβλήθηκαν οι εκλογές στην Πάντειο

Τα προβλήματα στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα δεν έχουν τελειωμό.
Φοιτητές, καθηγητές και διοικητικοί υπάλληλοι προχώρησαν την Τετάρτη το πρωί σε κατάληψη του κτηρίου της Παντείου,
εμποδίζοντας τις προγραμματισμένες εκλογές για τη συγκρότηση νέων Συμβουλίων Διοίκησης. 
Είναι η τέταρτη φορά που αναβάλλονται οι εκλογές στο συγκεκριμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα, ενώ η Σύγκλητος του Παντείου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τους λόγους της σημερινής αναβολής. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Προσκλήθηκε η οργανωτική επιτροπή για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του πρώτου συμβουλίου του ιδρύματος, η οποία και γνωστοποίησε τη διαπίστωσή της ότι για αντικειμενικούς λόγους, σήμερα δεν μπορούν να διεξαχθούν οι προγραμματισμένες εκλογές, για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Παντείου Πανεπιστημίου. Η οργανωτική επιτροπή επιφυλάχθηκε να διατυπώσει την οριστική της απόφαση σε συνεδρίασή της, μετά τη συνεδρίαση της συγκλήτου. Η Σύγκλητος συμφώνησε ομόφωνα με τη διαπίστωση της οργανωτικής επιτροπής και ζήτησε την άμεση κοινοποίηση της απόφασής της οργανωτικής επιτροπής».
City Press Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια: