Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αποσύρθηκαν από τροπολογία του υπουργείου Παιδείας, ρυθμίσεις που αφορούσαν απολύσεις ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Σε δήλωσή του, ο Γιώργος Μπαμπινιώτης αναφέρει πως μέσα από τον διάλογο προέκυψε η ανάγκη περαιτέρω διαλόγου και μελέτης του περιεχομένου της τροπολογίας. Mιλώντας στον ΣΚΑΪ για το φαινόμενο των μαζικών καταθέσεων τροπολογιών στη Βουλή η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή δήλωσε ότι «προσπαθούμε σε κάθε σημείο του κάθε νομοσχεδίου να ανακαλύψουμε τι κρύβεται από πίσω». «Δεν προλαβαίνουμε να σταματάμε τροπολογίες από υπουργούς και συναδέλφους δίνουμε μάχες και πολλά πράγματα δεν φτάνουν στη δημοσιότητα πριν γίνουν θέματα» τόνισε χαρακτηριστικά. «Γενική διάταξη μπορεί να έχει προστεθεί σε ν/σ από υπάλληλο εν αγνοία του υπουργού» ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: