Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Δώρισαν ένα εκατ. ευρώ σε Πανεπιστήμιο

Μια από τις μεγαλύτερες δωρεές σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο έκαναν ομογενείς στο Νίου Τζέρσεϊ της Αμερικής. Ο Ντιν και η Ζωή Πάπας δώρισαν στο κολέγιο Richard Stockton, περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, ( 1.150.000 δολάρια) για να στηρίξουν το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του
πανεπιστημίου. Στόχος τους είναι η δημιουργία αποθεματικού ταμείου για το πρόγραμμα επισκεπτών καθηγητών του Κολεγίου. Η εν λόγω δωρεά είναι η μεγαλύτερη που έχει δοθεί από ομογενείς
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Ντιν και η Ζωή Πάπας χρηματοδοτούν το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών. Έχουν ήδη προσφέρει μικρότερα χρηματικά ποσά για να την ακαδημαϊκή κοινότητα. Σχεδόν κάθε χρόνο το Κέντρο χρειάζεται χρήματα για να χορηγήσει υποτροφίες σε φοιτητές, και οι Πάπας είναι πρόθυμοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να βοηθήσουν τους φοιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: