Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Συναντήσεις Μπαμπινιώτη-εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση

Διαδοχικές συναντήσεις θα έχει αύριο ο υπουργός Παιδείας, Γιώργος Μπαμπινιώτης, με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών με κύριο αντικείμενο την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Συγκεκριμένα, στις 10 το πρωί ο υπ.Παιδείας θα συναντηθεί με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), στις 12 το μεσημέρι με το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) και στις 2 μετά το μεσημέρι με το ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ).
Η θέσπιση των κριτηρίων αξιολόγησης αποτελεί ζήτημα που χρήζει ιδιαίτερης επιστημονικής επεξεργασίας, αλλά και διαβούλευσης με την εκπαιδευτική κοινότητα επισημαίνει το υπουργείο Παιδείας και για αυτό το λόγο ο κ.Μπαμπινιώτης ζήτησε και έλαβε τετράμηνη παράταση για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με το σύστημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, προκειμένου να αρχίσει ο διάλογος με τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες.

Πηγή: Α.Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: