Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Tρία «κλειδιά» ανοίγουν τις πύλες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Tρία «κλειδιά» ανοίγουν τις πύλες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι υποψήφιοι που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές, καθώς απομένει λιγότερο από ένας μήνας για την έναρξη των εξετάσεων.

Tο σημερινό «Εθνος - Παιδεία» εστιάζει την προσοχή του στους παράγοντες που θα διαμορφώσουν τις βάσεις εισαγωγής στα τμήματα της ανώτατης εκπαίδευσης τη φετινή χρονιά και αναλύει όλα τα νέα δεδομένα.
Η οικονομική κρίση, που έχει επηρεάσει σχεδόν το σύνολο των ελληνικών οικογενειών, αναγκάζει τους περισσότερους υποψηφίους να στρέψουν το ενδιαφέρον τους μόνο σε τμήματα που εδρεύουν κοντά στον τόπο κατοικίας τους.
Ως εκ τούτου, σε όλες τις κεντρικές σχολές -περιζήτητες και μη- αναμένεται έκρηξη της ζήτησης. Ακόμη, στο σημερινό τεύχος οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τα προγράμματα πιστοποίησης και επιμόρφωσης που «τρέχουν» από το υπουργείο Παιδείας, ενώ οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων θα διαβάσουν για τις σπουδές και τις επαγγελματικές προοπτικές στα άγνωστα τμήματα Εφοδιαστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: