Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

Μαθήματα Ελληνικών για απόδημους στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, θα προσφέρει τη δυνατότητα για μαθήματα ελληνικών σε άτομα ηλικίας 18-32 ετών, που θα προέρχονται από όλες τις «γωνιές» του κόσμου και θα έχουν ηπειρώτικη καταγωγή. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν στα Ιωάννινα στο διάστημα 2-27 Ιουλίου. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη μητρική τους γλώσσα, να παραβρεθούν σε συνέδρια ελληνικού πολιτισμού, μοντέρνας ελληνικής κοινωνίας και ιστορίας του τόπου μας. Θα επισκεφτούν τους αρχαιολογικούς χώρους και της Π.Ε. Πρέβεζας (Νικόπολη, Νεκρομαντείο κ.α.). Ενδιαφέρον συμμετοχής, έχουν εκδηλώσει μέχρι στιγμής Ηπειρώτες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αργεντινή, την Νότιο Αφρική, την Αυστραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: