Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Οι κάλπες μεταθέτουν μαθήματα

Πώς διαμορφώνεται το εξεταστικό πρόγραμμα
Tο τροποποιημένο πρόγραμμα διεξαγωγής των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων και των Εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων λόγω των εκλογών, ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας.
Η βασικότερη αλλαγή αφορά τα ειδικά μαθήματα των Αγγλικών και της Αρμονίας που μετατίθενται. Επίσης την Παρασκευή 15 Ιουνίου και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου δεν θα διεξαχθούν ενδοσχολικές εξετάσεις. Για την ολοκλήρωση των ενδοσχολικών θα σταλεί σύντομα εγκύκλιος από το υπουργείο.
Εξάλλου, από την αναγκαστική τροποποίηση δεν επηρεάζεται καθόλου ο κύριος όγκος των υποψηφίων, αφού οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων θα ολοκληρωθούν κανονικά την Τρίτη 5 Ιουνίου και οι Πανελλαδικές των ΕΠΑΛ τη Δευτέρα 11 Ιουνίου.
Μετά την τροποποίηση, οι Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη στις 20 Ιουνίου, ενώ οι Εξετάσεις των Ειδικών Μαθημάτων θα αρχίσουν την Παρασκευή 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: