Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Θεσσαλονίκη: ΑΠΘ και δήμος σε κοινή δράση

Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ σε συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών του δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Πασχαλίδου
Οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ σε συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών του δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Πασχαλίδου
Στο πλαίσιο συνεργασίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τη δημοτική αρχή για τους σκοπούς της διοργάνωσης «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» είχαν χθες συνάντηση οι Πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ με την Αντιδήμαρχο Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών του δήμου Θεσσαλονίκης, Μαρία Πασχαλίδου.
«Επιθυμία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είναι να συμμετάσχει δυναμικά στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, καθώς το Πανεπιστήμιο αποτελεί σημείο αναφοράς για την νεολαία της πόλης» τόνισε από την πλευρά του ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιπρυτάνεις Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Γιάννης Παντής και Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, Δέσπω Λιάλιου, όπως και οι Καθηγητές Δημήτρης Ναζίρης, Κοσμήτορας της Σχολής Καλών Τεχνών και Αντώνης Κωτίδης, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτιστικής Πολιτικής ΑΠΘ, παρουσιάζοντας δέσμη προτάσεων για τη συμβολή του ΑΠΘ στην αποτελεσ ματική διοργάνωση τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε επίπεδο παροχής τεχνογνωσίας.
Στην κατεύθυνση αυτή, εξετάστηκαν οι δυνατότητες σίτισης των επισκεπτών της «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014» στη Φοιτητική Λέσχη ΑΠΘ, αλλά και η φιλοξενία νεολαίων στους χώρους των πανεπιστημιακών κατασκηνώσεων στο Ποσείδι Χαλκιδικής.
Επιπρόσθετα, ομάδα εθελοντών-φοιτητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου θα πλαισιώνει στο εξής τις δραστηριότητες των εθελοντικών ομάδων του δήμου Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, συζητήθηκε η διοργάνωση σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών του δήμου Θεσσαλονίκης με τη συνέργεια της Επιτροπής Πολιτιστικής Πολιτικής και των 4 Τμημάτων της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, που θα κορυφωθούν το 2014.
City Press Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια: