Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Αυτοκτόνησε μαθήτρια στη Νέα Ερυθραία

ΕΔΙΝΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
Αυτοκτόνησε μαθήτρια στη Νέα Ερυθραία
Μαθήτρια του Πειραματικού Σχολείου Αναβρύτων, ηλικίας 18 χρόνων, η οποία έδινε πανελλαδικές, αυτοκτόνησε προχθές στη Νέα Ερυθραία, σκορπίζοντας τον πόνο και τη θλίψη σε συγγενείς, συμμαθητές και φίλους της.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η αυτοκτονία να οφείλεται σε προσωπικούς λόγους. Η 18χρονη κατάπιε μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικών δισκίων και τη βρήκαν νεκρή μέλη του οικογενειακού της περιβάλλοντος.
Όπως έγινε γνωστό η 18χρονη ήταν μοναχοπαίδι, κόρη δασκάλου και στις πανελλαδικές, όπως έλεγε, είχε γράψει πολύ καλά.
Σήμερα το μεσημέρι το πρωί η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας, Ευφροσύνη Κιάου, δήλωσε ότι προτίθεται να εισηγηθεί στην επόμενη κυβέρνηση την πρόσληψη και απασχόληση, στα σχολεία, παιδοψυχολόγων, καθώς «το βάρος της οικονομικής κρίσης, αλλά και η ψυχολογική πίεση των εξετάσεων, είναι δυσβάσταχτα για τους ώμους των παιδιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: