Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Ωρες αγωνίας για τον απαχθέντα μαθητή

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Ωρες αγωνίας για τον απαχθέντα μαθητή
Ώρες αγωνίας βιώνει από το πρωί η οικογένεια του 15χρονου μαθητή από τη Χαλκίδα, ο οποίος απήχθη από άγνωστους ενώ βάδιζε προς το σχολείο του προκειμένου να δώσει εξετάσεις.

Η απαγωγή έγινε λίγο πριν ο μαθητής φτάσει στο Λύκειο, ενώ περπατούσε αμέριμνος στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο πατέρας του 15χρονου είναι διευθυντής υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας και οι απαγωγείς ήδη έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια, ζητώντας λύτρα για να αφήσουν το παιδάκι ελεύθερο.

Όπως είπαν συγγενείς του μαθητή, είχε φύγει από το σπίτι του, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου πεντακοσίων μέτρων από το σχολείο, στις οκτώ το πρωί.Μόλις το παιδάκι βγήκε από το σπίτι του, οι δράστες, όπως είπαν διερχόμενοι πολίτες, βγήκαν ξαφνικά από ένα αυτοκίνητο, τύπου βαν και αφού το άρπαξαν,το έβαλαν μέσα.Το παιδάκι κάλεσε σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν πρόλαβε να το βοηθήσει.

Μία ώρα μετά την απαγωγή οι δράστες φέρεται ότι επικοινώνησαν με τους γονείς του παιδιού τηλεφωνικά και τους ανέφεραν τις απαιτήσεις τους. Από την ώρα εκείνη η οικογένεια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει την περιπέτεια που της έτυχε και να πάρει πίσω το παιδάκι της.

Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη, ενώ ο φόβος έχει εξαπλωθεί στις οικογένειες των κατοίκων της περιοχής που έχουν παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: