Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ


Πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον, δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κ. Αρβανιτόπουλος, προσθέτοντας πως τα
πανεπιστήμια τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσουν κανονικά. Ο...
υπουργός Παιδείας, ο οποίος παρέστη στις εργασίες της Συνόδου πρυτάνεων ΑΕΙ στην Ερέτρια Ευβοίας, άκουσε τους πρυτάνεις, αλλά δεν έκανε καμία δήλωση για τις προθέσεις του, καθώς δεν έχουν γίνει ακόμη οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Μαζί με τον κ. Αρβανιτόπουλο, στην Ερέτρια έφτασε το απόγευμα και ο υφυπουργός Παιδείας και πρώην πρύτανης του πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Θ. Παπαθεοδώρου.
Λίγο νωρίτερα, οι πρυτάνεις των ΑΕΙ είχαν εκδώσει ψήφισμα για τον νέο Νόμο Πλαισίο, τον οποίο και χαρακτήρισαν «αντι-ακαδημαϊκό» και «ανεφάρμοστο», ενώ ζήτησαν την απόσυρση του. 
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: