Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Απέβαλαν μαθήτρια επειδή σήκωσε τη γροθιά της στην παρέλαση

Στην αποβολή μιας 17χρονης μαθήτριας επειδή κατα τη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, ύψωσε τη γροθιά της, κίνηση που ερμηνεύθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας, προχώρησε διευθύντρια Λυκείου στον Πύργο.

Η απολυθείσα δεν είναι η πρώτη φορά παρέλασε με τη γροθιά σηκωμένη, αφού ανάλογη κίνηση είχε κάνει και κατά την παρέλάση της 25ης Μαρτίου.
Εκείνη τη φορά η διευθύντρια του σχολείου της (2ο Λύκειο Πύργου) είχε αρκεστεί απλώς σε μία παρατήρηση. Σύμφωνα με το ilialive.gr η κοπέλα απαντά ότι «Η Λυκειάρχης δεν είναι δικαστής να μοιράζει ποινές. Είναι εκπαιδευτικός, πρέπει να παρέχει γνώσεις και να παιδαγωγεί. Να δημιουργεί αυριανούς ενεργούς ελεύθερους πολίτες που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους». 
 ΕΘΝΟΣ
Φωτογραφία από το Ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: