Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Κινητοποιήσεις υπαλλήλων των ΤΕΙ Αθήνας - Πειραιά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΣ
Κινητοποιήσεις υπαλλήλων των ΤΕΙ Αθήνας - Πειραιά
Τον αποκλεισμό της οδού Θηβών στο ύψος του ΤΕΙ, σήμερα, από τις 10 το πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι, ανακοίνωσε ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων του ΤΕΙ Πειραιά.Σε αναάλογη κινητοποίηση και οι εργαζόμενοι του ΤΕΙ Αθήνας.
Η κινητοποίηση γίνεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την ένταξη σε διαθεσιμότητα 24 εργαζομένων του ιδρύματος. Στον αποκλεισμό της οδού θα συμμετάσχουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού καθώς και σπουδαστές του ιδρύματος. Υπενθυμίζεται ότι το ΤΕΙ Πειραιά βρίσκεται σε κατάληψη για 2η εβδομάδα.
Σε ανάλογη κινητοποίηση, με αποκλεισμό της οδού Καβάλας, θα προχωρήσουν και εργαζόμενοι του ΤΕΙ Αθήνας.
Στο μεταξύ, σε έκτακτη συνεδρίαση του, χθες, το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου της απώλειας του εξαμήνου.
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση «δεν έχει πραγματοποιηθεί ικανός αριθμός μαθημάτων, παρά το γεγονός ότι πλησιάζουμε στο τέλος Νοεμβρίου. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι υπό εξέταση η υπογραφή των συμβάσεων του ωρομίσθιου προσωπικού». 
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: