Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΠΑ: Επίτιμοι διδάκτορες οι D.Hopwood και A.Ullrich

Επίτιμοι διδάκτορες του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών θα ανακηρυχθούν σήμερα στις 18:30 ο Sir David Hopwood, Ομότιμος Καθηγητής
Μοριακής Γενετικής και Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο East Anglia και ο κ. Axel Ullrich, Καθηγητής Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής στον Τομέα Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας στο Max Planck Institute στο Martinsried της Γερμανίας. Η τελετή αναγόρευσης θα λάβει χώρα στη Μεγάλη Αίθουσα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό Κτήριο, Πανεπιστημίου 30)
Η παρουσίαση του έργου του τιμώμενου Καθηγητή κ. Sir David Hopwood θα γίνει από την Καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας κ. Αμαλία Καραγκούνη. Η παρουσίαση του έργου του τιμώμενου Καθηγητή κ. Axel Ullrich θα γίνει από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος   Βιολογίας, κ. Διαμαντή Σιδέρη.
Θα ακολουθήσουν ομιλίες των τιμώμενων:
Ομότιμος Καθηγητής Sir David Hopwood
«Streptomyces Genomics: New Routes to Antibiotic Discovery»
Καθηγητής κ. Axel Ullrich
«Targeted and Personalized Cancer Therapy Development»

  City Press Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια: