Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

Μπλόκο στην e-ψηφοφορία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εμπλοκή έχει παρουσιαστεί από το πρωί στην ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης. Μία ομάδα νεαρών με κουκούλες εισέβαλε νωρίτερα στο κέντρο διαχείρισης υπολογιστικών συστημάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην
πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με σκοπό να εμποδίσει τη διεξαγωγή των εκλογών.
Η ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, προκάλεσε μεγάλες φθορές, στον εξοπλισμό μιας αίθουσας.
Η αίθουσα τελεί υπό κατάληψη, ενώ η εφορευτική επιτροπή εξετάζει το ενδεχόμενο να παραταθούν οι εκλογές.

Η ψηφοφορία, πάντως, μπορεί να συνεχιστεί για όσους είχαν μεταφέρει τους προσωπικούς τους κωδικούς, μέσω των οποίων ψηφίζουν, στις προσωπικές τους διευθύνσεις και δεν τους άφησαν στους υπολογιστές των γραφείων τους στο πανεπιστήμιο.

Αυτοί μπορούν να ψηφίσουν χωρίς προβλήματα απ’ όποιο σημείο και αν βρίσκονται. Αντίθετα όσοι δεν μετέφεραν τους κωδικούς τους, δεν μπορούν να ψηφίσουν από το γραφείο τους στο πανεπιστήμιο.   

ΤΑ ΝΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: