Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΘ: Σε πλήρη λειτουργία μετά τη συνάντηση πρύτανη - εργολαβικών υπαλλήλων

Συνάντηση του πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου με τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργολαβικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Σιδέρη Κωνσταντινίδη, πραγματοποιήθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσ/νίκης, σε καλό κλίμα,  με
πρωτοβουλία του προϊσταμένου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Ευάγγελος Μαδεμλής συνέστησε σε όλες τις πλευρές να βρουν μια λύση ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου και διεμήνυσε ότι ο ίδιος θα εξακολουθεί όπως οφείλει να τηρεί τη νομιμότητα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής νομικών που θα εξετάσει τις νομικές πτυχές των διεκδικήσεων των εργαζομένων.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρύτανης του ΑΠΘ δεσμεύτηκε ότι το Πανεπιστήμιο θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν καλύτερο για τους εργαζομένους του στο πλαίσιο της νομιμότητας, υπογραμμίζοντας ότι από σήμερα η διοίκηση του Πανεπιστημίου είναι σε πλήρη λειτουργία. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στις εργολαβίες δήλωσε ότι η συνάντηση ήταν ένα πρώτο βήμα για την εξεύρεση λύσης και τόνισε ότι όρος των εργαζομένων παραμένει η επαναπρόσληψη των 368 απολυμένων συναδέλφων τους.
ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: