Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλη συναυλία την Τρίτη στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τα ανασφάλιστα παιδιά

Γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα τραγουδήσει στην εκδήλωση.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα τραγουδήσει στην εκδήλωση.
 Μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής δίνουν την Τρίτη συναυλία στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ υπέρ των δράσεων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής για τα ανασφάλιστα παιδιά και τα παιδιά με αναπηρία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων οι: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μελίνα Ασλανίδου, Χάρης Βαρθακούρης, Γλυκερία, Μιχάλης Δημητριάδης, Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Κόκοτας, Κώστας Μακεδόνας, Ευαγγελία Μουμούρη, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Σάκης Μπουλάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Θάλεια Προκοπίου, Μαρία Σουλτάτου, Μπάμπης Τσέρτος και Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσουν μουσικά η χορωδία Σπύρου Λάμπρου, το νεανικό χορωδιακό σύνολο «Έμπνευσις» και η λαϊκή ορχήστρα ελληνικής μουσικής «Έμμετρον». Στον ρόλο του παρουσιαστή θα βρίσκεται ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στους σκοπούς της εκδήλωσης και των φορέων της.
Στο πλαίσιο της συναυλίας θα βραβευθούν εκπρόσωποι 30 δήμων της Αττικής, έξι ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Λεοντείου Σχολής, χάρη στους οποίους συγκεντρώθηκε και διατέθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.
Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ιδρύθηκε το Φεβρουάριο 2012, με σκοπό την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στα οικονομικά αδύναμα άτομα. Στο πλαίσιο της οικονομικής του υποστήριξης, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» συνδιοργανώνουν την εκδήλωση στο ΟΑΚΑ.

Ώρα εισόδου: 8 μμ

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Πληροφορίες: 15321

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: