Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Τι θα ήταν καλό να γνωρίζει το παιδί καθώς μεγαλώνει

ΜΕ ΒΑΣΗτα όσα αναφέρονται στο σχετικό εγχειρίδιο του Συνδέσμου Οικογενειακού Προγραμματισμού, πιο κάτω ο κάθε γονιός μπορεί να δει ποια θέματα θα ήταν καλό να «αγγίξει» με το παιδί του σε κάθε ηλικία. Όπως διευκρινίζει, τα ηλικιακά όρια δεν είναι αυστηρά, ούτε και απόλυτα, ούτε και ο κατάλογος των

300 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής

Η πρώτη προκήρυξη θα εκδοθεί έως τον Μάρτιο
300 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής
Μέχρι τον Μάρτιο του 2012 θα δημοσιευτεί η προκήρυξη πρόσληψης εκπαιδευτικών (Δασκάλων και Νηπιαγωγών) Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ενώ η διενέργεια του γραπτού διαγωνισμού θα γίνει μετά το Πάσχα.

Γεμίζουν τα... θρανία στο e-φροντιστήριο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ
 
Οι άνθρωποι πίσω από την επιτυχία της ηλεκτρονικής σελίδας του υπουργείου Παιδείας, www.study4exams.gr, η οποία ενισχύει τους μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και αγγίζει τις 600.000 επισκέψεις μέσα σε έναν χρόνο