Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Δύσκολα χρόνια

Του Στέφανου Κωνσταντινίδη*

Το 2011 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον κόσμο, για την Ελλάδα, για την Κύπρο. Αν και η ιεράρχηση των γεγονότων έχει πάντα υποκειμενικό χαρακτήρα, είναι σχεδόν βέβαιο πως η οικονομική

Αναβάλλονται οι εκλογές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

  Βάσω Σκουλίκα EpirusPost.gr
prutanikes2
Η εκλογή για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αποδεικνύεται τελικά δύσκολη υπόθεση. Οι προθέσεις της Οργανωτικής Επιτροπής και του Προέδρου της Ιωάννη Γεροθανάση μπορεί να ήταν οι...καλύτερες όμως δεν αρκούν!

Προειδοποίηση Διαμαντοπούλου στους πρυτάνεις

«Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχει γίνει η εκλογή συμβουλίων διοίκησης αλλιώς διακόπτεται η χρηματοδότηση»
Νέο μήνυμα προς τους πρυτάνεις έστειλε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, τονίζοντας ότι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχει γίνει η εκλογή συμβουλίων διοίκησης, προκειμένου να προχωρήσει η χρηματοδότηση των Ανώτατων Εκαπιδευτικών Ιδρυμάτων.

ΟΕΔΒ: Πληρώνουν 300.000 ευρώ για το τίποτα!

Περίπου 300 χιλιάδες ευρώ το χρόνο κοστίζει το ενοίκιο των εγκαταστάσεων (για τους 35 υπαλλήλους) του Οργανισμού

Διάρρηξη στην Εθνική Πινακοθήκη

Αγνωστοι έκλεψαν δύο πίνακες ζωγραφικής τα ξημερώματα
Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα η Εθνική Πινακοθήκη που βρίσκεται στη Βασ.

Οι "φωτοτυπίες αντί βιβλίων" μας κόστισαν 2 εκατομμύρια

Στην πιο δύσκολη στιγμή της οικονομικά, η χώρα επιβαρύνεται με άλλα 2 εκ. ευρώ λόγω του «φιάσκου των φωτοτυπιών» στα σχολεία