Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Η βλακεία αθροίζεται, η ευφυΐα όχι

Οι διανοούμενοι και η «εξυγιαντική» παρέμβασή τους στο πολιτικό γίγνεσθαι
Του Θανάση Διαμαντόπουλου*
Μέσα στην καταχνιά που έχει «δομικά» εναποτεθεί τα τελευταία δύο χρόνια πάνω από το εθνικό μας τοπίο, βλέπει κανείς, κάπως σαν αχνή φωτεινή αχτίδα, να ξεπροβάλλει ένας νέου τύπου πολιτικός λόγος. Τα βασικά του στοιχεία είναι τα ακόλουθα:

1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο από την απονομή βαθμού σε σχολικούς συμβούλους

 ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Αυτό θα πει «ελληνικό δαιμόνιο». Όποιον και να αφορά, όσους και να αφορά, τη στιγμή που περικόπτονται μισθοί, συντάξεις, επιδόματα και χιλιάδες οικογένειες συσσωρεύονται στα

Καθηγητές, σβήνουν τα προφιλ τους στο Facebook

Το τελευταίο περιστατικό με τη δασκάλα του...έρωτα, οδηγεί πολλούς δασκάλους να σβήσουν τα προφίλ τους στο Facebook για λόγους... ασφαλείας! Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί είναι πλέον οι

Πλήξη και ανία στη δουλειά για 1 στους 4 εργαζόμενους

Επιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα
 Ο ένας στους τέσσερις εργαζόμενους γραφείου βαριέται τόσο πολύ στη δουλειά του, ώστε το ρίχνει στις σοκολάτες, στους καφέδες και στο ποτό για να ξεπεράσει την ανία του, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.