Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Οι Ηπειρώτες της Φραγκφούρτης σας προσκαλούν

Την Κυριακή 22 Γενάρη 2012 πρέπει όλοι να παραβρεθούμε στο Σύλλογό μας στη Φραγκφούρτη
Μετά τη λειτουργία θα γίνει  Δοξολογία  στο Παρ εκκλήσι μαςγια τον πολιούχο των Ιωαννίνων, τον Άγιο Γεώργιο και μετά θα ακολουθήσει γερό φαγοπότι..

Για όλα φταίνε οι άλλοι...

Άνω κάτω έχει γίνει το επικοινωνιακό επιτελείο της Άννας Διαμαντοπούλου καθώς η τελευταία επιρρίπτει σε όλους ευθύνες για την απώλεια προβαδίσματος στην κούρσα της διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ - εκτός φυσικά του ίδιου της του εαυτού.

Ματαίωση των εκλογών επιδιώκουν οι Σύλλογοι του Πανεπιστημίου

 Kοινή γραμμή πλεύσης κατά της εφαρμογής του Νόμου 4009/6-9-2011 χαράσσουν τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων: ΔΕΠ, Διοικητικού Προσωπικού, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ-1 και ΕΕΔΙΠ-2 του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που συναντήθηκαν την περασμένη

“Ο Μικρός Έγιολφ” του Χένρικ Ίψεν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων


“Ο Μικρός Έγιολφ” του Χένρικ Ίψεν, είναι το έργο το οποίο θα παρουσιάσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων κατά την χειμερινή περίοδο του 2012. Η πρεμιέρα θα δοθεί στο θέατρο “Καμπέρειο” στις 18 Ιανουαρίου και οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως το τέλος Φεβρουαρίου.