Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Μεταθέσεις παίρνουν 2.143 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί το 2012...

Σε ποσοστό 24,32% ικανοποιήθηκαν οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών για μεταθέσεις που είχαν κατατεθεί στο υπουργείο Παιδείας για το 2012. Έτσι από τις συνολικά 8.813 αιτήσεις που υποβλήθηκαν, θετική απάντηση έλαβαν οι 2.143.Οι εκπαιδευτικοί που μετατίθενται

Ευκολότερη εισαγωγή στα ΑΕΙ για τρίτεκνους - πολύτεκνους

Ευκολότερη εισαγωγή στα ΑΕΙ για τρίτεκνους - πολύτεκνους

Ευεργετικές διατάξεις για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ προωθεί το υπουργείο Παιδείας για τους τρίτεκνους, πολύτεκνους και τις υπόλοιπες ειδικές κατηγορίες υποψηφίων, καθώς πέρυσι με τις αλλαγές στο σύστημα των μετεγγραφών είχαν σημειωθεί αδικίες και προβλήματα.

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αποσύρθηκαν από τροπολογία του υπουργείου Παιδείας, ρυθμίσεις που αφορούσαν απολύσεις ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Σε δήλωσή του, ο Γιώργος Μπαμπινιώτης αναφέρει πως μέσα από τον διάλογο προέκυψε η ανάγκη περαιτέρω διαλόγου και μελέτης του