Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Μπαμπινιώτης: Με το ισχύον σύστημα η εξέταση των μαθητών Λυκείου

 Δηλώσεις Γ. Μπαμπινιώτη για το εξεταστικό.
«Οι μαθητές της Α' Λυκείου θα εξεταστούν με το ισχύον σύστημα», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γιώργος Μπαμπινιώτης και τόνισε ότι όλα είναι έτοιμα για τις πανελλαδικές.

Ποια βασικά κριτήρια αξιολόγησης προωθούνται για την αξιολόγηση

«Βαρόμετρο» οι επιδόσεις των μαθητών στα σχολεία
Σε περιπτώσεις εκπαιδευτικών οι οποίοι θα κρίνονται αρνητικά στη διαδικασία της αξιολόγησης, στόχος είναι να βοηθηθούν με διάφορους τρόπους, όπως σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα.
Αλλαγές στο θέμα των παραιτήσεων (συνταξιοδοτήσεων) των εκπαιδευτικών, της επιλογής καθηγητών στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία αλλά και της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Δηλητηρίασαν 150 μαθήτριες

ΜΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
Δηλητηρίασαν 150 μαθήτριες
Περίπου 150 μαθήτριες δηλητηριάστηκαν σήμερα αφού ήπιαν μολυσμένο νερό σε Γυμνάσιο στο βόρειο Αφγανιστάν. Οι τοπικές Αρχές αφήνουν να εννοηθεί ότι υπεύθυνοι είναι οι ταλιμπάν, οι οποίοι αντιτίθενται στην εκπαίδευση των γυναικών.