Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Στις 16 Μαΐου οι φοιτητικές εκλογές

Στις 16 Μαΐου θα διεξαχθούν φέτος οι φοιτητικές εκλογές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.Την ερχόμενη Τετάρτη, οι φοιτητές καλούνται να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων τους.

Μια διαφορετική ημερίδα στα Γιάννενα

Η διαπολιτισμικότητα στην Ελλάδα: διαφορετική εκπαιδευτική πράξη,μια πολυποίκιλη κοινωνική διαδρομή
 
Την πρώτη ημέρα μετά τη λήξη των μαθημάτων της φετινής σχολικής χρονιάς για τα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας, Παρασκευή 18 Μαΐου, επέλεξε η Πράξη «Εκπαίδευση Αλλοδαπών και Παλιννοστούντων Μαθητών» για να πραγματοποιήσει μια

Με λουκέτο απειλούνται δεκάδες παιδικοί σταθμοί

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
Στους 82 βρεφονηπιακούς του Δήμου Αθηναίων φιλοξενούνται 5.500 παιδιά
Αβέβαιο παραμένει το πόσοι και σε ποιους δήμους θα λειτουργήσουν τον Σεπτέμβριο, καθώς οι ελλείψεις προσωπικού είναι τεράστιες. Στον αέρα ο προγραμματισμός πολλών νοικοκυριών. Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταφοράς παιδιών σε σταθμούς άλλων περιοχών με χαμηλή πληρότητα