Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012

Του Π.Κ. Ιωακειμίδη (Από ΤΑ ΝΕΑ)
Το νυχτερινό σχολείο, η κοινωνική κινητικότητα και η γραφειοκρατία
Πριν από λίγες μέρες βρέθηκα καλεσμένος ως ομιλητής από τους μαθητές του Εσπερινού Λυκείου Κορωπίου. Ως απόφοιτος

Kυβέρνηση πολιτικού πρωτογονισμού

Tου Χρηστου Γιανναρα (Από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)
H Kυριακή 17 Iουνίου, μέρα εκλογών στην Eλλάδα, ήταν μέρα δημοψηφίσματος για τους κατοίκους του Mονάχου στη Γερμανία. O δήμαρχος της πόλης τούς καλούσε να αποφασίσουν με την ψήφο τους για κάτι πολύ συγκεκριμένο: Nα κατασκευαστεί ή όχι και τρίτος διάδρομος προσγειώσεων και απογειώσεων στο αεροδρόμιο του Mονάχου.

Και τώρα μνημόνιο

Τα ψέματα τελείωσαν. Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναλαμβάνουν τις τύχες όχι μόνο της κυπριακής οικονομίας αλλά και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Νέα βραβεία για το Πανεπιστήμιο

Ανακοινώθηκαν από τον πρύτανη Κωνσταντίνο Χριστοφίδη, 
πριν από μερικές μέρες
Φωτογραφία
Σημαντικές δωρεές προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοίνωσε ο πρύτανής του, καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην Πανεπιστημιούπολη. Κατά τη