Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Δίωρη παναττική στάση προκήρυξε η ΔΟΕ για την Τρίτη

 Συγκέντρωση δασκάλων στο υπουργείο Παιδείας
Δίωρη παναττική στάση εργασίας προκήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) την Τρίτη 30 Οκτωβρίου από τις 12:00 έως τις 14:00.

Κατά 90% μειώνεται το προσωπικό σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Καταιγιστικές είναι εξελίξεις στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το νέο μνημόνιο, οδηγεί σε μειώσεις στο

Πώς κατακτάται η σοβαρότητα

Mε την ψυχραιμία κάποιας απόστασης από τον δημοσιογραφικό σάλαγο, οι παιδαριωδίες που εκτυλίχθηκαν έξω από θέατρο της Aθήνας, πριν από δύο εβδομάδες περίπου, με αφορμή έργο του Terrens Mc Nally, βεβαιώνουν απαγοητευτικές εκτιμήσεις για τη σοβαρότητά μας των βυθισμένων σε απόγνωση Eλληνωνύμων σήμερα.

Η θέση της θρησκείας στα σχολεία

Απαντήσεις από τη λειτουργό του Γραφείου Επιτρόπου Διοικήσεως Κάλια Καμπανελλά
Φωτογραφία
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ των θρησκευτικών αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για την ψυ- χική και πνευματική καλλιέργεια των παιδιών, δεδομένου ότι δι- δάσκεται με σεβασμό προς όλες τις θρησκείες Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ εισηγείται την τροποποίηση