Συγγραφείς αυτού του ιστολογίου είναι ο καθένας από μας, που έχει να πει, να παρατηρήσει και να σχολιάσει κάτι για τα θέματα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ενυπόγραφα θέματα για ανάρτηση γίνονται απλά με ηλεκτρικό μήνυμα στη διεύθυνση:kapistri@gmail.com και δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία. Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα, ακόμα και ανώνυμα!

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Ακόμα ένα ουζάκι;

Ας είμαστε απλώς... cool. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να διαβάσουμε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, κατανοώντας τις διαστάσεις της φαιδρότητας. «Η ματαίωση των εκλογών για τα Συμβούλια Διοίκησης στο Παν. Αιγαίου δείχνει

«Χωρίς θέρμανση λόγω περικοπών» οι Ιταλοί μαθητές

«Χωρίς θέρμανση λόγω περικοπών» οι Ιταλοί μαθητές
Εξαιτίας των περικοπών που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι δεν θα υπάρχουν χρήματα για να ανάψουν τα καλοριφέρ στα σχολεία και εκατομμύρια μαθητές θα μείνουν χωρίς θέρμανση, προειδοποιεί ο πρόεδρος των ιταλικών περιφερειών, Αντόνιο Σαΐτα.

Οίκος ανοχής «χορηγός» σε σχολείο

Η πρόθεση του οίκου ανοχής να συνεισφέρει στην αγορά φωτοτυπικού για δημοτικό σχολείο προκάλεσε τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας
Μετά τη χορηγία ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λάρισα, ο ίδιος οίκος ανοχής προθυμοποιήθηκε να χρηματοδοτήσει και την αγορά φωτοτυπικού από δημοτικό σχολείο.